Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Hattulan Taiteilijaseuran kesänäyttely avattu

Näyttelyn avasi Hattulan Taiteilijaseuran puheenjohtaja Sirkku Rahunen-Ahtila. Kuva: Piela Auvinen.

Hattulan Taiteilijaseuran kesänäyttely on avattu Juteinitalon aulan näyttelytilassa. Tämän vuoden teemana on kunnan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Hattula ja sen historia.

Näyttelyssä on töitä Piela Auviselta, Erkki Hyttiseltä, Ulla Kauhaselta, Marjaana Koskivuorelta, Sirkku Rahunen-Ahtilalta, Peter Rautaselta, Liisa Saloselta ja Josef Tommiselta. Teokset ovat pääasiassa maalauksia, mutta joukkoon mahtuu myös valokuvia, posliinimaalauksia sekä keramiikkaa.

Avajaisia vietettiin lämpimällä ja aurinkoisella mielellä. Puheen pitivät taiteilijaseuran puheenjohtaja Sirkku Rahunen-Ahtila ja Hattulan kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Minna Linna-Vuori.

Hattulan Taiteilijaseura Hattulan kunnan kanssa haastoi kaikki hattulalaiset myös osallistumaan taideviiritalkoisiin. Parolan kirjastolta voi hakea keltaisia viiripohjia joita voi kuvioida tai koristella tai kirjoittaa viireihin kirjastolla tai kotona.

Viirit palautetaan kirjastolle, josta ne Hattula-Päivien jälkeen viedään Lepaalle kartanolta rantaan johtavan polun vierustalle. Lepaalle pyritään kokoamaan ainakin 150 taideviiristä koostuva taidepolku. Valmiita taideviirejä oli jo muutamia avajaisiin mennessä palautettu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.