Maanantai 27.03.2023
Nimipäivät: Sauli, Saul
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-4°C
Tuuli: 8 m/s ENE
 

Hattulan vasemmisto eteenpäin tutuin voimin

Hattulan vasemmistoliitto ry kokousti tiistaina 27.11. ja asetteli askelmerkkejä tulevalle vuodelle 2019. Kokous valitsi Tuomas Niemisen jatkamaan puheenjohtajan tehtävissä ja Hanna Jokisen yhdistyksen sihteerinä. Alkavan vuoden 2019 osalta kokous linjasi päätavoitteekseen vaaleissa menestymisen. Hanna Jokinen oli jo aiemmin nimetty puolueen viralliseksi eduskuntavaaliehdokkaaksi Hämeen vaalipiirissä. Eduskuntavaalien ohella myös tulevat maakuntavaalit ovat yhdistykselle ja puolueelle tärkeät.

Hattulan vasemmistoliiton valtuutetut ja luottamustehtäviin valitut jatkavat työtään ja aktiivista vaikuttamistaan kunnan politiikassa. Erityisen suurta huolta kokouksessa nostattivat kunnassa käynnistettävän talouden sopeuttamisohjelman mahdolliset vaikutukset. Sivistyspalvelujen leikkauksiin ei kunnassa vasemmistoliiton mielestä ole enää varaa, ja perusturvan puoleltakaan ei kannata nipistää. Veronkorotuksiin kunnassa joudutaan varmasti palaamaan vuoden päästä uudestaan, puolue arvioi.

– Hattulan vasemmisto jatkaa koko puolueen tavoin hyvässä nousujohteessa. Vuoden 2019 aikana yhdistys pyrkii lisäämään näkyvyyttään, terävöittämään jäsenkeruutaan ja houkuttelemaan mukaan uusia politiikasta kiinnostuneita kasvoja. Kevään aikana järjestetään vähintään kolme vaalikampanjointiin ja kuntalaisten tapaamiseen keskittyvää tilaisuutta, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä järjestämisajankohtia, Hattulan vasemmistoliitto tiedottaa.

Yhdistyksen talous on vakaalla pohjalla ja jäsenistössä riittää virtaa poliittisen työn jatkamiseen ja kunnan kehittämiseen. Hattulassa tarvitaan elinvoimatekoja, mutta yhtäkään kuntalaista ei saa jättää kelkasta. Yhdistys haluaakin kiittää jo nyt kuntalaisia kuluneesta vuodesta. Ennen joulua eduskuntavaaliehdokas Hanna Jokista ja muita kunnan vasemmistovaikuttajia on tavattavissa torstaina 20.12. järjestettävässä joulunalustapahtumassa, josta lisäinfoa seuraa piakkoin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.