Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Joululomalla voi höntsäillä perheen kanssa Juteinikeskuksella

Hattulan kunnan vapaa-aikatoimi järjestää valvottuja perheliikuntavuoroja ja koululaisten valvottuja vapaavuoroja Juteinikeskuksen liikuntahallissa joulun ja alkuvuoden aikana.

Keskiviikkona 27.12. ja torstaina 28.12. perheiden liikuntavuoro tarjoaa omaehtoista liikkumista ja höntsäilyä perheen kanssa seuraavin aikatauluin:

Keskiviikkona klo 9-10.30 alle kouluikäiset (vain aikuisen seurassa, myös kouluikäiset sisarukset tervetulleita) ja klo 10.30-12.30 kouluikäiset (myös ilman aikuista voi tulla).

Torstaina klo 10.15-11.45 alle kouluikäiset (vain aikuisen seurassa, myös kouluikäiset sisarukset tervetulleita) ja klo 11.45-13.30 kouluikäiset (myös ilman aikuista voi tulla).

Perjantaina 5.1. klo 10-12 järjestetään koululaisten valvottu vapaavuoro jolla voi harjoittaa omaehtoista liikkumista ja höntsäilyä.

Halliin kulku tapahtuu iltakäyttäjien C-oven kautta, ovikelloa soittamalla pääsee sisään. Saliin pääsee vain sisäliikuntavälineissä.

Vuorot ovat maksuttomia ja toimintaa on valvomassa ohjaaja. Viimeinen 15 minuuttia vuorosta käytetään siivoamalla yhdessä lainatut välineet ja tavarat oikeille paikoilleen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.