Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Jumppakuningas liikuttaa ihmisiä Hämärähommissa

Parolannummen kuntoportaat ovat Mia Kuninkaalle tuttu ulkotreenien pitopaikka. Hän vannoo myös kahvakuulien nimeen.

Hattulassa järjestetään lauantaina, syyskuun 10. päivänä ensimmäinen Hämärähommia-tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden esittäytyä paikallisille.

– Olen iloinen, että pääsen tapahtumaan mukaan. Hattulalaisten liikuttaminen on minulle tärkeää, koska tämä on kotini enkä täältä lähde, sanoo Jumppakuningas-nimisen yrityksensä nimissä liikuntapalveluja tarjoava Mia Kuningas.

Jumppakuninkaaseen pääsee tutustumaan Juteinitalon edustalla, jossa Mia Kuningas pitää myös 45 minuutin ilmaisen jumpan.

Mia on toiminut Jumppakuninkaan nimissä päätyönsä ohella nyt kahden vuoden ajan. Parhaillaan hän opiskelee liikuntaneuvojan ammattitutkintoa sekä personal traineriksi ja on jäämässä virkavapaalle it-asiantuntijan työstään. Edessä on nyt täysipäiväinen yrittäjyys.

– Tunnen vetoa aktiivisempaan ja ihmisläheisempään työhön, sanoo sekä ryhmäliikuntaa että yksilövalmennusta tarjoava Mia Kuningas.

Hän ohjaa ryhmiä Iittalassa ja Hattulassa sekä toimii vielä Hämeenlinnassa Kehome Oy:ssä ohjaajana ja Janakkalan Janassa ohjaajana sekä ryhmäliikuntavastaavana. Jumppakuninkaan toinen toimiala on koirankoulutus.

Taustalla Mialla on oma aktiivinen kuntourheilutausta niin kestävyyslajeista kuin voimaharjoittelustakin. Omasta hyvinvoinnista täytyykin hänen mukaansa muistaa pitää yrittäjänä huolta.

– Yrittäjänä on panostettava omaan lepoon, ravintoon ja harjoitteluun. Ohjaustyöt eivät ole oma liikuntahetki vaan silloin keskitytään siihen, että ihmiset saavat mukavan hetken joka edistää heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Minulle on kunnia-asia, että ryhmässäkin pystytään ottamaan yksilölliset tarpeet huomioon ja että tunneilla on hauskaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.