Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Karita Toivanen haluaa jalostaa Petäyksen vahvuuksia

Petäyksen asiakkuuspäällikkö Karita Toivanen toivoo, että Hattulan matkailupalvelutkokonaisuudessaan näkyvät nykyistä paremmin.

Petäyksen asiakkuuspäällikkö Karita Toivanen toivoo, että Hattulan matkailupalvelut kokonaisuudessaan näkyisivät nykyistä paremmin.

Petäys Resortin asiakkuuspäällikkönä toukokuusta asti toiminut Karita Toivanen haluaa edelleen jalostaa Petäyksen vahvuuksia.

– Esimerkiksi Venetsialaiset oli huikea tapahtuma, varsinkin iltatapahtuma veti väkeä. Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa kokonaan rannassa ja bändit soittivat teltassa ja näin tullaan myös jatkamaan, Toivanen kaavailee.

Sunnuntaibuffat ovat olleet niin suosittuja, että niiden jatko juhlapäivälounaiden ohella on myös selviö.

– Alacarte-puolemme on loistava, mutta sitä on edelleen tarkoitus vahvistaa. Meillä on jo nyt käytössä kausimenut, mutta jatkossa on tarkoitus huomioida sesongin vaihtelut tarjonnassamme vielä paremmin, Toivanen sanoo.

Petäyksen alacarte-listalta löytyy myös Hattulan Herefordia.

Petäyksen alacarte-listalta löytyy myös Hattulan Herefordia.

Aiemmin hotelli- ja ravintola-alalla sekä muun muassa Hämeen Matkailussa eli seudullisen matkailun entisessä markkinointi- ja myyntiyhtiössä työskennellyt Karita Toivanen toivoo myös Hattulan matkailupalvelujen kokonaisuudessaan näkyvän nykyistä paremmin.

– Meidän kannattaisi ilman muuta tehdä enemmän yhteistyötä Hämeenlinnan suuntaan, seudulle tuleva matkailija kun ei tunne kuntarajoja.

Karita Toivasen monipuolista kokemusta matkailu- ja ravitsemusalalla täydentää kiinnostus liikuntaan. Petäys aikoo jatkossakin panostaa tapahtumiin, joissa liikuntapalvelut ovat osa laadukkaita ja viihteellisiä koko perheen tapahtumia ympäri vuoden.

– Haluamme tehdä Petäyksestä suositun lomakohteen, jonne on myös paikallisten helppo tulla ja mukava olla. Hiihtolomaviikoille on jo suunnitteilla monipuolista ohjelmaa. Tänne voi tulla viettämään aktiivista talvipäivää vaikkapa retkiluistelun, lumikenkäilyn tai curlingin merkeissä.

– Vuoden alussa starttaavat myös Petäyksen teemaviikonloput, tarjolla on Hyvinvointiviikonloppu + 60, Sporttiviikonloppu ja Hellitä hetkeksi – hyvän olon viikonloppu, Toivanen hehkuttaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.