Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Kirsi Rantalasta Hattulan uusi apteekkari

Suunnistusta harrastava apteekkari Kirsi Rantala tuli Hattulaan Kalvolan Apteekista.

Hattulan Apteekin uusi apteekkari on Kirsi Rantala, josta tuli virallisesti apteekin omistaja viime perjantaina.

– Olin kuusi vuotta ajellut tästä päivittäin työmatkallani ohi ja ajattelin, että nyt voisi olla sopiva aika pysähtyä tässä, Rantala kertoo naurahtaen.

Turengissa asuvan Rantalan työmatka suuntautui viimeksi kuluneet kuusi vuotta Kalvolan Apteekkiin, joka oli hänen ensimmäinen paikkansa apteekkarina.

– Ajattelin, että nyt on tilaisuus hakea tätä paikkaa ja toista kertaa sitä tilaisuutta ei minun aikanani tule. Kalvolasta oli hirveän haikea lähteä, kun viihdyin siellä todella hyvin. Mutta aikansa kutakin, näin se täytyy ajatella.

Hattulassa ensimmäiset päivät ovat osoittaneet Rantalalle, että uusikin toimipaikka on mukava ja edellistä vilkkaampi, kun asiakaspohjaakin on enemmän kuin Kalvolassa.

– Olen itsekin mukana asiakaspalvelussa aina kun vain ehdin. Toistaiseksi olen vielä Kalvolankin päässä, kunnes sinne löytyy uusi apteekkari. Proviisori Saija Kinnunen hoitaa asioita Hattulassa kunnes irtaudun Kalvolasta.

Isompia muutosajatuksia Rantalalla ei Hattulan Apteekin suhteen ole.

– Koko ajan kuitenkin tarkkailen, ennen kuin sokeudun vanhalle. Pieniä muutoksia on luvassa syksylle muun muassa valikoimien suhteen. Muuten tämä toimii erinomaisen hyvin, apteekilla on hyvä ja pitkään työskennellyt henkilökunta, arvioi uusi apteekkari.

Kirsi Rantala on syntyjään Ähtäristä, mutta suvun juuret ovat Hämeessä, Hauhon Alvettulassa. Työ vie tällä hetkellä leijonanosan Rantalan ajasta ja vapaa-ajalla hän pitää liikuntaa sekä fyysisestä kunnosta huolehtimista avainasemassa.

– Liikun lähinnä suunnistamalla, pyrin käymään iltarasteilla ja kesäkuussa edessä on kymmenes Venlojen viesti Lahti–Hollola Jukolassa, kertoo janakkalalaisen Suuntavaiston paidassa suunnistava Rantala.

Kakkukahvit Hattulan Apteekilla tarjotaan apteekkarinvaihdon kunniaksi tiistaina toukokuun 15. päivänä kello 9–18.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.