Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

LEIKINTEKOA: Kotirinteen leikkipuisto otettiin käyttöön asukastilaisuudessa

Heidi Viimanin perheen talo on vasta rakenteilla Kotirinteeseen. Heidin knassa iloa irti oli ottamassa puiston avajaisissa yksivuotias Aino (keinussa) ja viisivuotias Anni.

Heidi Viimanin perheen talo on vasta rakenteilla Kotirinteeseen. Heidin kanssa puiston avajaisissa iloa irti oli ottamassa yksivuotias Aino (keinussa) ja viisivuotias Anni.

Kotirinteen leikkipuiston käyttöönottoa juhlistettiin sunnuntaina aurinkoisessa syyssäässä. Nykyisellään noin 50 pientalon asuinalueelle rakennetaan koko ajan lisää taloja, ja puisto on ollut odotettu.

– Tämä on asuinalueen ensimmäinen yhteinen leikkipaikka ja todella hartaasti toivottu, kertoi Jenni Toiviainen.

Vuodesta 2015 Kotirinteessä asunut Toiviainen ja alueelle vuonna 2013 muuttanut Aino Linnaketo-Joutvuo kertoivat, että asukkaiden yhteydenpitokanavana toimii oma Facebook-ryhmä.

– Asuinalue on rakenteilla ja samoin yhteistoimintamme on rakenteilla. Aineksia on moneen, kun on paljon samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, Aino Linnaketo-Joutvuo luonnehtii.

Kotirinteen asuinalue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Avajaisissa mukana olivat myös Kosti Joutvuo, Aino Linnaketo-Joutvuo sylissään Kasper Joutvuo, Kaapo Joutvuo sekä Jenni ja yksivuotias Viola Toiviainen.

Kotirinteen asuinalue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Avajaisissa mukana olivat myös Kosti Joutvuo, Aino Linnaketo-Joutvuo sylissään Kasper Joutvuo, Kaapo Joutvuo sekä Jenni Toiviainen ja yksivuotias Viola Toiviainen.

Puistossa on normaalien keinujen, kiipeilypaikkojen ja hiekkalaatikoiden lisäksi kuntoilupaikka.

– Pääsimme katsomaan puiston piirroksia jo suunnitteluvaiheessa ja kunta kuunteli toiveitamme, Toiviainen kiittelee.

Puistossa viihtyi tyttäriensä Ainon ja Annin kanssa myös Heidi Viiman. Perheen talo on vasta rakenteilla Kotirinteeseen.

– Muutimme Hämeenlinnasta Hattulaan jo talon rakentamisen ajaksi ja asumme vuokralla, kunnes talo valmistuu, hän kertoi.

Talosta on jo runko pystyssä ja katto paikoillaan. Valmista on määrä tulla ensi keväänä.

– Tämä oli meille paras tontin ja asuinalueen yhdistelmä, kertoo Viiman muuton syiksi.

Juha Reinikainen

Parolan Visan Ville Karvinen ja K-Supermarketin AJ Kivi olivat mukana Kotirintene puiston avajaisissa.

Parolan Visan Ville Karvinen ja K-Supermarketin AJ Kivi olivat mukana Kotirinteen puiston avajaisissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.