Maanantai 22.04.2019
Nimipäivät: Alina
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
8°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Lukion opiskelijakunta kampanjoi ensi viikolla kirjastolla ilmaisten oppikirjojen hankkimiseksi

Parolan lukion opiskelijakunta järjestää varainhankintakampanjan kustantaakseen lukio-opiskelijoiden käyttöön ilmaisia oppikirjoja.

– Taustalla on ajatus keventää taloudellista taakkaa niiltä opiskelijoilta ja heidän perheiltään, joilla on taloudellisesti vaikeaa ja lisätä myös lukion vetovoimaa tätä kautta, kertoo opiskelijakunnan vastuuopettaja Tuomas Nieminen.

Valtuutettu, opiskelijakunnan vastuuopettaja Tuomas Nieminen (vas.) haastoi kunnanvaltuutetun roolissa muita kunnanvaltuutettuja mukaan Parolan lukion opiskelijakunnan käynnistämään varainhankintakampanjaan oppikirjojen hankkimiseksi vähävaraisille opiskelijoille. Kokous pidettiin syyskuun 26. päivänä.

Kampanjan tavoitteena on kerätä summa, jolla voi hankkia peruskurssien kirjoja varten niin sanotun käsikirjaston, viisi kirjaa per kurssi. Varainhankintakampanja toteutetaan Hattulan kirjastolla kaksipäiväisenä maanantaina 22.10. ja tiiistaina 23.10. kello 16–19.

Vastikkeettomien lahjoitusten lisäksi varoja kerätään myös myymällä opiskelijakunnan kannatuspaitoja, joita koristaa uusi opiskelijakunnan logo. Paitoja voi tilata helpoiten varainkeruutilaisuuksissa.

Muun muassa Hattulan kunnanvaltuusto on jo haastettu ostamaan paitoja. Opiskelijat toivovat lisäksi, että paikalliset yrittäjät lähtisivät tukemaan kampanjaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.