Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Maija Mäkelä jatkaa Eläkeliiton yhdistyksen puheenjohtajana

Eläkeliiton Hattulan yhdistyksen hallitus aloitti tämän vuoden toimintansa järjestäytymiskokouksella. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa syyskokouksessa valittu Maija Mäkelä. Varapuheenjohtajana toimii Niina Järvinen ja sihteerinä Soile Parjanen.

Pääemäntä on Kaarina Kähärä ja vapaaehtoistyöstä vastaa Kyllikki Lasaroff. Ritva Metsäalho hoitaa matka- ja retkitoiminnan, Pentti Talikainen pitää yllä yhdistyksen kotisivuja ja hoitaa jäsenten merkkipäivien muistamiset. Kuntosalitoiminnasta vastaa Heimo Säkkinen. Syksyn kokouksessa uusiksi jäseniksi valitut Anna Helander ja Toivo Tuukki muodostavat ohjelmatoimikunnan.

Yhdistys toimii ikääntyvän väestön hyväksi järjestämällä erimuotoista henkistä ja fyysistä virkistystä. Joka kuukaudelle on luvassa jotakin toimintaa. Kuntoa voi hoitaa halpaan jäsenetuhintaan Parolan kuntoklubilla, osallistua patikointi-retkille tai muille retkille, tavata tuttuja tai solmia uusi tuttavuuksia eri tilaisuuksissa – yleensä kahvikupposen ääressä.

Jäsenet ovat tervetulleita, suorastaan kaivattuja, myös toimimaan yhdistyksessä. Kaikkiin tilaisuuksin ovat tervetulleita niin jäsenet kuin yhdistykseen kuulumattomatkin. Toiminnasta saa tietoa seuraamalla paikkkakunnan ilmaislehtien seuratoimintapalstoja, käymällä netissä yhdistyksen kotisivuilla tai jututtamalla yllä mainittuja hallituksen jäseniä.

1 kommentti

  1. k Tattari:

    sanoudun irti yhdistyksestä

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.