Lauantai 10.12.2022
Nimipäivät: Jutta
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-6°C
Tuuli: 2 m/s ENE
 

Neljät 90-vuotispäivät yhdellä kertaa

Päivänsankarit yhteiskuvassa vasemmalta lukien: Pirkko Tanninen, Anna-Liisa Anttonen,
Pauli Kannisto ja Toivo Pikkutupa. Kuvat: Juha Reinikainen.

Hattulan sitoutumattomat eläkeläiset ry:llä oli ainutlaatuinen kokoontuminen syyskuun 30. päivänä, kun juhlittavana oli peräti neljä 90-vuotissankaria samalla kertaa. Huhtikuussa 1930 syntynyt Pirkko Tanninen on kasvattanut seitsemän  lasta ja ollut töissä Parneuleella, rullaamo Hyvillä ja Prikaatin Esikunnassa josta jäi eläkkeelle.

Syyskuussa 1930 syntynyt Anna-Liisa Anttonen on työskennellyt siivoojana, päivähoitajana ja Parolan Rottingissa 13 vuotta minkä jälkeen jäänyt eläkkeelle. Anttonen on yhdistyksen vanhin jäsen ja kuulunut yhdistykseen vuodesta 1982 lähtien.

Itseoppinut harrastajasoittaja Tapio Turkki viihdytti yleisöä. Turkki on soittanut yli 50 vuotta.

Päivänsankareista Pauli Kannisto on syntynyt elokuussa 1930 Kalvolassa ja Toivo Pikkutupa heinäkuussa 1930 Tyrvännössä Ratontiellä Lepaan maatilalla.

Sitoutumattomien eläkeläisten puheenjohtajana toimii Tuula Vihervaara ja sihteerinä Raija Timonen.

– Meillä on aktiivinen yhdistys, kokoonnutaan joka keskiviikko kello 9.30-11.30. Toimintaan kuuluu kaikenlaista hauskaa. Juodaan aina kahvit keskiviikkoisin joten saadaan kiellenkannat irtoamaan. Seurustelu on tärkeää ikäihmisille, näin torjutaan yksinäisyyttä, kertoo Vihervaara.

Tuula Vihervaara (etualalla oik.) johtaa aktiivista yhdistystä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.