Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Pilvistä
13°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

Nina Aitolasta Hyvän välitystavan lähettiläs

Nina Aitola.

Hattulalainen Nina Aitola on yksi kuudesta Kiinteistönvälitysalan tämän vuoden Hyvän välitystavan lähettiläästä.

Hyvän välitystavan lähettiläät valitsee Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n hallitus. Valintaperusteina 2021 olivat lähettiläiden intohimo ja omistautuminen alalle.

Lähettiläiltä kysytään innostusta välitystyön kehittämiseen, asiakaslähtöisyyttä ja halua tehdä alan yhteisiä pelisääntöjä tunnetuksi välitystoiminnan luotettavuuden parantamiseksi.

Aitola on toiminut kiinteistönvälittäjänä puolitoista vuotta. Työskenneltyään pitkään terveydenhuoltoalalla eri tehtävissä, hän alkoi pohtia työurallaan muita vaihtoehtoja.

– Olen aina myynyt jotakin, olen yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona ja viihdyn hyvin työskennellessäni erilaisten ihmisten kanssa. Vanha ystäväni, joka työskentelee kiinteistönvälittäjänä, soitti minulle alkuvuodesta 2020 muissa asioissa ja käytin tilaisuutta hyväksi kysyäkseni hänen työstään. Seuraavalla viikolla kävin haastattelussa ja tein sopimuksen RE/MAXin kanssa, Nina kertoo.

Hän on tyytyväinen päätöksestään siirtyä kiinteistönvälitysalalle.

– Nautin työstäni valtavasti ja voin myös kokonaisuudessa paljon paremmin, hän summaa.

Uudessa työssään Ninaa innostaa eniten uusien ihmisten tapaaminen ja työ asuntojen parissa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia ja mikä tärkeintä, hän saa itse suunnitella työpäivät sellaisiksi kuin hänelle sopii.

Aloitettuaan kiinteistönvälittäjänä Nina alkoi ensimmäiseen tiedonjanoonsa opiskella Hyvää välitystapaa. Hänen mielestään Hyvä välitystapa on tärkeä, sillä se on kaikkien kiinteistönvälittäjien yhteinen ohjenuora, ja kun kaikki toimivat sen mukaan, nousee myös arvostus kiinteistönvälitysalaa kohtaan.

Hyvän välitystavan lähettilään kaudellaan Nina toivoo saavansa viedä Hyvää välitystapaa eteenpäin entistä paremmin.

– On tärkeää, että myös asiakkaamme kuulevat siitä. Haluan tuoda esiin alan hyviä puolia ja sitä, miksi asunto kannattaa antaa ammattilaisen myytäväksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.