Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Popup-kahvilakausi Hattula-Pirtillä käyntiin

Hattula-Pirtti muuntuu kesäkahvilaksi.

Hattula-Seura jatkaa tänäkin kesänä yhteisöllisten popup-kahviloiden järjestämistä Hattula-pirtillä.

Kahvilat ovat auki entistä enemmän eli 6.6.-10.8. tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 11-17, kirkon aukioloaikoja myötäillen.

Tänä kesänä mukaan on lähtenyt viime kesän vanhoja tuttuja, mutta myös uusia kahvilanpitäjiä. Moni kahvilanpitäjistä on nuoria, joille kahvila on samalla kesätyö.

Viime kesän tutuista mainittakoon muun muassa Ammattiopisto Tavastian leipuri-kondiittoriopiskelija Neea Vainio, joka sijoittui toukokuussa 2023 ensimmäiseksi Taitaja2023-kilpailussa leipuri-kondiittorien kilpailusarjassa ja pääsi finaalikolmikkoon Leipurimestarit-tv-sarjassa.

Uusista mainittakoon Naisten Pankki. Naisten Pankki tukee naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa, jotta jokaisella naisella on oikeus päättää itse elämästään.

Työ ja omat tulot tuovat naisille valtaa vaikuttaa ja rakentaa kestävää hyvinvointia. Kahvilan tuotto menee kokonaisuudessan heidän hyväntekeväisyyteen.

Elokuussa saamme nauttia myös Harmonikkayhtye Pomppaduurin kahvilasta. Kuuden harmonikansoittajan yhtye Harmonikkayhtye Pomppaduuri on pitänyt järjestänyt useita omia konsertteja ja iltamia.

Yhtye on käynyt esiintymässä muutaman kerran Ikaalisissa Sata-Häme Soi –juhlilla sekä valtakunnallisella harmonikkaristeilyllä vuonna 2020 ja 2023.

Pomppaduuri on perustettu vuonna 2011 ja se juhlisti kymmentä toimintavuottaan juhlakonsertilla joulukuussa 2021.

Jokainen saa toteuttaa omannäköisen kahvilan, päättää mitä tarjoaa, ainoa toivomus Hattula-Seuralta oli, että kahvin ja jonkinlaisen pullan saa enintään viidellä eurolla.

Hattula-Seura tarjoaa tilan ja kahvilan pidosta vastaa kahvilanpitäjä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.