Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Pilvistä
13°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

Upseereita uusiin tehtäviin kesän aikana

Eversti Rainer Kuosmanen on määrätty Panssariprikaatin komentajaksi 1.8.2021 lukien. Eversti Kuosmanen palvelee tällä hetkellä Kaartin Jääkärirykmentin apulaiskomentajana.

Hän on urallaan työskennellyt erityisesti operatiivisen suunnittelun ja erikoisjoukkojen kehittämisen parissa muun muassa Maavoimien esikunnassa. Pataljoonan komentajana hän toimi Pohjois-Karjalan prikaatissa.

Kuosmanen on toiminut kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä Bosnia-Herzegovinassa sekä yhteysupseerina Yhdysvalloissa. Everstiksi Kuosmanen ylennettiin vuonna 2017.

Eversti Kari Kaakinen on määrätty Maavoimien valmiuspäälliköksi operatiiviselle osastolle Maavoimien esikuntaan 1.6.2021 lukien. Hän palvelee tällä hetkellä Panssariprikaatin apulaiskomentajana.

Aiemmin hän on palvellut muun muassa, Pääesikunnassa apulaisosastopäällikkönä ja sektorijohtajana sekä UNIFIL-operaatiossa monikansallisen taisteluosaston (FINIRISHBATT) komentajana.

Kaakinen on opiskellut Yhdysvalloissa merijalkaväen kurssilla (USMCWAR). Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2000 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2017.

Uudeksi apulaiskomentajaksi Panssariprikaatiin on määrätty everstiluutnantti Oula Asteljoki. Hän palvelee tällä hetkellä esikuntapäällikkönä Kainuun prikaatin esikunnassa.

Everstiluutnantti Kai Naumanen on määrätty Hämeen aluetoimiston päälliköksi Panssariprikaatiin 1.7.2021 alkaen. Hän palvelee tällä hetkellä Ilmasotakoulun apulaisjohtajana Ilmasotakoulun esikunnassa.

Majuri Iikka Nyman on määrätty Hämeen panssaripataljoonan komentajaksi Panssariprikaatiin 1.8.2021 alkaen. Hän palvelee tällä hetkellä tiiminjohtajana operatiivisella osastolla Maavoimien esikunnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.