Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Janakkalassa pysäytetystä autosta löytyi haulikko ja huumeita

Hämeen poliisilaitoksen alueella on tiistain ja keskiviikon välinen yö sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Tehtäviä kertyi koko laitoksen alueelle vain 53. Tehtävät olivat luonteeltaan poliisin perustehtäviä. Poliisin suojiin päätyi päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi neljä henkilöä.

Tiistaina iltapäivällä kello 15.00 aikaan poliisipartio pysäytti Helsingintiellä Linnatuulessa henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut noin 20-vuotias nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Nainen käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Autoon suoritetussa etsinnässä löytyi huumausaineita sekä katkaistu haulikko ja patruunoita. Auton kyydissä ollut noin 50-vuotias mies otettiin myös kiinni ja häntä epäillään huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Tiistaina iltapäivällä kello 16.15 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ja polkupyöräilijän välisestä kolarista Tammelassa Kirstiläntien ja Forssantien risteyksessä. Poliisin alustavan selvityksen mukaan Kirstiläntietä pitkin tullut noin 50-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto oli ollut kääntymässä oikealle Forssantielle kun samanaikaisesti oli Forssan suunnasta tullut noin 45-vuotias mies polkupyörällä pyörätietä pitikin. Polkupyöräilijä oli lähtenyt ylittämään katua pyörätietä pitkin ja törmännyt eteen kääntyneen auton kylkeen. Polkupyöräilijän saamista vammoista ei ole tarkempaa tietoa. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tiistaina iltapäivällä kello 13.15 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöstä, joka näpistänyt Lahden Kiveriökadulla sijaitsevasta kaupasta elintarvikkeita. 1980-luvulla syntynyt mies oli otettu kiinni vartijan toimesta kaupan pihalla. Miehelle on kertynyt yli 70 anastusrikosta vuoden sisällä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.