Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

Juopunut ja ajo-oikeudeton kuusikymppinen mönkijäkuski päätyi ojaan Nihattulassa

Lahdessa poliisipartiota vastaan ajoi anastetuksi ilmoitettu henkilöauto tiistaina iltapäivällä Metsäkankaalla. Partion kääntyessä kyseisen auton perään oli se ajautunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa tien oikeaan reunaan lumihankeen, johon auto jäi jumiin.

Kuljettajaksi epäilty kolmikymppinen mies lähti juosten karkuun, mutta konstaapeli voitti tämän juoksukilpailun. Kuljettajan huumepikatesti oli positiivinen eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Anastettuun autoon oli kiinnitetty eteen ja taakse eri rekisterikilvet. Molemmat rekisterikilvet olivat anastetut.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki neljä otettiin kiinni moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen. Kuljettajaa epäillään edellä mainitun rikoksen lisäksi rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta.

Matkustajana ollutta nelikymppistä miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, koska hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausaineita.

Hätäkeskus ilmoitti tiistaina iltapäivällä mönkijän ulosajosta Hattulan Nihattulassa. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että kuusikymppinen mies oli ajautunut rekisteröimättömällä mönkijällä ojaan eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,38 mg/l tuloksen.  Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Partio sai tiistai-iltana tehtävän Hausjärven Puujaanlenkille. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt sillankaiteeseen ja liikenne on täysin estynyt. Partiolle selvisi, että 36-vuotias mies oli menettänyt kuljettamansa auton hallinnan oikealle kaartuvassa mutkassa. Auto oli lähtenyt puskemaan kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan, mutta korjausliikkeen seurauksena auto oli ajautunut sillankaiteen päälle törmäten tolppaan. Auto vaurioitui törmäyksessä hinauskuntoon. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.