Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
13°C
Tuuli: 4 m/s WSW
 

Kahden moottoripyöräilijän epäillään ajaneen päihtyneenä Riihimäellä

Hämeen poliisin vuorokausi sujui rauhallisissa merkeissä. Liikennepoliisisektorin poliisipartiot suorittivat liikennevalvontaa ja valvonnan tuloksena Hämeenlinnassa, Riihimäellä sekä Lopella onnistuttiin pysäyttämään liikennerikokset.

1970-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Hämeenlinnassa Valtatiellä 3. Liikennepoliisisektorin poliisipartio oli ajamassa Hämeenlinnan keskustan suuntaan, kun partion eteen Valtatieltä 10 liittyi kaksi autoa. Partio mittasi vasemmalle kaistalle ajaneelle autolle nopeudeksi 193 km/h. Autoa kuljettanut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Riihimäellä poliisipartio päätti pysäyttää moottoripyörän Uramontiellä. Moottoripyörää kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Miehen hallusta löytyi myös pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio mittasi edellään ajaneelle moottoripyörälle KT54 ja tien 291 risteysalueella keskinopeudeksi 124 km/h kun nopeusrajoitus oli 80 km/h. Kun partio pysäytti moottoripyörän ilmeni, että moottoripyörää kuljettanut kolmekymppinen mies oli ajokiellossa.

Miehelle tehty puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon vakavan piittaamattomuuden johdosta. Miestä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Räyskälän Kantatiellä. Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa ja pysäytti valvonnan yhteydessä auton, jonka kuljettajalle tehty puhalluskoe oli negatiivinen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Mies oli toistaiseksi voimassa olevassa ajokiellossa ja vuoden sisällä hän oli ollut kahdeksan kertaa epäiltynä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lahdessa poliisipartio pysäytti 1990-luvulla syntyneen miehen kuljettaman auton Ajokadulla. Ilmeni, että autoa kuljettanut mies oli ajokiellossa ja häntä on epäilty kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisällä jo 20 kertaa. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus ja mies kuulusteltiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.