Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Kanta-Hämeessä jäi kiinni vahingontekijä ja rattijuoppo

Hätäkeskukseen tuli sunnuntai-iltana ilmoitus miehestä, joka Hämeenlinnan keskustassa aiheuttaa häiriötä ja jolla on vertavuotava haava kädessä. Poliisipartio tapasi kyseisen aggressiivisen miehen vartijan seurasta. Partiolle selvisi, että kolmekymppinen mies oli rikkonut läheisen kerrostalon hissin ja ulko-oven lasit. Mies otettiin kiinni epäiltynä vahingontekoon.

Poliisipartio tapasi sunnuntai-iltana keski-ikäisen ajo-oikeudettoman miehen kuljettamassa henkilöautoa kantatiellä 54 Oitissa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen ja hänelle tehty huumepikatestikin oli positiivinen. Kuljettajan hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa vähäinen määrä huumausaineita. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja kahtena huumausaineen käyttörikoksena. Miehellä oli myös kolme voimassa olevaa etsintäkuulutusta, joista yksi oli muuntorangaistus vankilaan passitusta varten. Vankilan mies vältti maksamalla vankeudeksi muunnetun sakon.

Poliisipartio sai tehtävän puolenpäivän jälkeen kauppakeskukseen Lahden keskustassa. Ilmoituksen mukaan vartija oli ottanut näpistelijän kiinni. Partiolle selvisi kiinniottopaikalla, että parikymppinen nainen oli kerännyt kauppaliikkeessä noin 130 euron arvosta tuotteita ja poistunut kaupasta maksamatta tuotteita. Vartija otti näpistelijän kiinni kassalinjan jälkeen. Kiinniottotilanteessa nainen löi vartijaa ylävartaloon. Tapahtunutta tutkitaan näpistyksenä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.