Lauantai 10.12.2022
Nimipäivät: Jutta
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-6°C
Tuuli: 2 m/s ENE
 

Kanta-Hämeessä suositellaan etätyötä

Kanta-Hämeen siirryttyä selkeästi koronavirusepidemian kiihtymisvaiheeseen, maakunnan pandemiaryhmästä koottu viiden terveydenhuollon edustajan niin sanottu koronanyrkki on päättänyt, että koko maakuntaa koskien tulee voimaan etätyösuositus kaikissa niissä toimissa ja töissä, joissa se on mahdollista.

Etätyösuositus koskee ajanjaksoa 6.10.-1.11.2020. Suosituksen jatko arvioidaan uudestaan viikolla 44.

Asiakaspalvelutyössä, jossa etätyö ei ole mahdollinen, ja jossa THL ei ole erikseen linjannut asiaa tai Työterveyslaitos ohjeistanut maskinkäytöstä, suositellaan kiihtymisvaiheessa maskin käyttöä työpäivän aikana.

Hattula Media siirtyy suosituksen mukaisesti etätyöhön heti. Juttukeikkoja ja niiden turvallisuusjärjestelyjä arvioidaan tapauskohtaisesti kuten tähänkin asti.

– Juttu keikoilla käytetty aika minimoidaan eli turhaa länkyttämistä karsitaan ja maskiboxi on jo ostettu, yhtiön operatiivisella osastolta kerrotaan.

Toisen asteen oppilaitoksille suositellaan siirtymistä etäopetukseen viikoille 41 (kuluva viikko) ja 42 (jos ei muutenkin syyslomaviikko). Viikon 43 osalta tilanteesta tehdään arvio viikon 42 aikana ja tarvittaessa suositusta jatketaan viikoille 43-46. Ammatillisten oppilaitosten tai muiden toisen asteen oppilaitosten osalta, joissa opiskelijan oppiminen perustuu lähiopetukseen ja ei ole siirrettävissä etäopiskeluksi, suositellaan siirtymään mahdollisuuksien mukaan porrastettuun pienryhmäopetukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.