Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 0 m/s EEI
 

Kinnalantien Kuntokatsastus avataan 28.4.

Hattulassa avataan torstaina huhtikuun 28. päivänä Kuntokatsastus, jossa kuka tahansa voi maksutta testata oman kestävyyskuntonsa tilan.

Kuntokatsastuksen ideana on tarjota käyttäjille veloitukseton ja helppo tapa testata omaa kuntoaan ja saada helposti lisätietoja, miten voi parantaa omaa terveyttään. Avajaisissa kunnanjohtaja Pekka Järvi avaa Hattulaan Kinnalantien Kuntokatsastuksen.

Kuntokatsastuksen suorittaminen on helppoa, sillä käyttäjä tarvitsee mukaansa vain kellon. Reittiä ei myöskään kuulu suorittaa täydellä teholla, vaan pieni hengästyminen riittää. Tuloksena testistä käyttäjä saa arvion omasta kuntoluokastaan ja suositukset jatkoon.

Kuntokatsastuksen avajaisia vietetään 28.4. kello 18 K-Supermarket Hattulan parkkipaikalla. Avajaisissa on tiedossa yhteinen alkuverryttely, ohjeistusta reitin suorittamiseen ja reitin virallinen avaus.

K-Supermarket Hattula tarjoaa tapahtumassa reitin suorittaneille makkarat ja sadan ensimmäisen reitin suorittaneen kesken arvotaan tuotepalkintoja. Avajaisissa on mukana myös Hattulan. Apteekki. Avajaisten jälkeen Kuntokatsastus on käytössä kellon ympäri ja oman kuntonsa voi käydä testaamassa milloin tahansa.

Hattulan Kuntokatsastus on toinen Kanta-Hämeen Kuntokatsastusreiteistä. Toinen reitti löytyy Riihimäeltä.

Kuntokatsastus-menetelmän on kehittänyt tutkimukseen perustuen Liikunnan ja Kansanterveyden edistämissäätiö (Likes by Jamk). Likes ylläpitää kuntokatsastus.info –sivustoa, josta löytyy kaikkien reittien tiedot. Käyttäjät voivat myös seurata oman kestävyyskuntonsa muutoksia kirjautumalla palveluun.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.