Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Kirjastolla vietetään nepsy-nurkan avajaisia

Neuropsykiatrisia piirteitä omaaville lapsille on nyt luotu nepsy-nurkka Hattulan kirjastoon.

Hattulan kirjaston nepsy-nurkan avajaisia vietetään keskiviikkona tammikuun 25. päivänä kello 18–19. Nepsy-nurkkaan on koottu nepsyaiheista tietoa ja materiaalia sekä aiheeseen liittyen kirjalista. Kirjastosta on nyt myös mahdollisuus lainata nepsy-lapsen ja perheen arkea mahdollisesti helpottavia välineitä. Nepsy-nurkkauksesta voit saada ideoita muun muassa siihen, kuinka hyödyntää kuvallista tukea ja välineitä arjen tilanteiden helpottamiseksi ja mistä löytää lisätietoa.

Avajaisissa Paula Heinonen ja Eija Mäenpää kertovat kertovat lyhyesti nepsy-nurkan toiminnasta sekä arjen tukikeinoista. Paula työskentelee tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen lasten ja nuorten neuropsykiatrisen kuntoutuksen suunnittelijana ja Eija perheohjaajana OmaHämeessä Hattulan alueella. Tule mukaan tutustumaan uuteen toimintamalliin, kuulemaan asiasta ja keskustelemaan sekä nauttimaan kahvia.

Useasta Kanta-Hämeen alueen kirjastosta löytyy nyt nepsy-nurkka. Nepsy-nurkkauksien tavoitteena on, että perheet saisivat helposti ja kootusti tietoa sekä ideoita ja toimintakeinoja sujuvan arjen tueksi. Näistä keinoista on hyötyä kaikille lapsiperheille, kun arki haastaa. Neuropsykiatrisia piirteitä omaaville lapsille ne ovat usein välttämättömiä ja avain sujuvaan arkeen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.