Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Koronan ilmaantuvuus nousussa

Koronatartuntojen ilmaantuvuusluku Kanta-Hämeessä on kahden viimeksi kuluneen viikon aikana ollut nousussa ja on 321 / 100.000. Ilmaantuvuus on tasainen koko sairaanhoitopirin alueella, ilmenee Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskisen yhteenvedosta. Uusia, Omikron-variantin tartuntoja ehkäistään täysin samoilla keinoilla kuin virusta tähänkin asti, yhteenvedossa muistutetaan.

Keskussairaalassa on 12 Covid-potilasta, joista 2 on tehohoidossa. Alueen terveyskeskuksissa covid-potilaita on 6. Viime viikon aikana on erikoisairaanhoitoon tullut 7 Covid-potilasta. Kuormitus on kasvussa.

Aluehallintoviraston määräämät nykyiset koronarajoitukset ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Muun muassa etätyösuositusta on jatkettu, yli 12-vuotiaille on voimassa maskisuositus sisätiloissa ja esimerkiksi koulujen joulujuhlat on suositeltu pidettäväksi luokkakohtaisesti.

Hattulan kunnassa voimassa olevista yksityiskohtaisista määräyksistä ja suosituksista voi lukea kunnan verkkosivuilta hattula.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.