Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
11°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Haapamäki Hattulan järjestöyhdyshenkilöksi

Launo Haapamäki on Hattulan järjestöyhdyshenkilö.

Hämeenlinnalle, Hattulalle ja Janakkalalle on nimetty järjestöyhdyshenkilö. Nimeämisen takana on Hämeenlinnan seudun järjestöjen yhteinen Silta-verkosto, joka teki nimeämisestä esityksen kyseisille kunnille.

Yhdyshenkilön nimeämisellä vahvistetaan järjestöjen ja kuntien yhteistyötä sekä helpotetaan tiedonkulkua. Nimetty henkilö auttaa erityisesti silloin, kun järjestöllä ei ole tietoa keneen voisi olla yhteydessä.

Yhden yhdyshenkilön ei ole tarkoitus hoitaa yksin kaikkea yhteistyötä, vaan tarvittaessa välittää tietoa eteenpäin kunnan eri toimialoille.

Yhdyshenkilö toimii myös kaupungin tai kunnan edustajana seudullisessa yhdistysten Silta-yhteistyöryhmässä ja -verkostossa sekä toimii yhteistyökumppanina Hämeen Setlementin koordinoimalle järjestöyhteistyölle sekä Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunnalle.

Janakkalan kunnanhallitus nimesi Janakkalan yhdyshenkilöksi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemen. Hattulan kunnanhallitus nimesi Hattulan yhdyshenkilöksi yhteyspäällikkö Launo Haapamäen ja varahenkilöksi liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmelan.

Hämeenlinnan kaupunki nimesi Hämeenlinnan yhdyshenkilöksi strategiapäällikkö Sirpa Ylikerälän.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.