Maanantai 27.03.2023
Nimipäivät: Sauli, Saul
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-4°C
Tuuli: 8 m/s NE
 

Hattula Jumboscreen: Osat idästä, kokoonpano Jyväskylässä

Lähes 10 neliömetrin kokoinen Hattula Jumboscreen on pystytetty Hattulantielle Parolan Pallokentän kohdalle. Taulu on määrä kytkeä toimintaan huomenna. Osat tulivat Suomeen Etelä-Koreasta, Japanista ja Taiwanista ja taulu koottiin Jyväskylässä Jumbo Digitalin toimipisteessä.

– Kokoonpanon yhteydessä on tehty niin paljon suomalaista työtä, että jos lähtisimme avainlippua hakemaan, niin varmaan sellaisen saisimme, kertoo toimitusjohtaja Mauri Lehojärvi Jumbo Digital Oy:sta.

Noin 10 neliömetriä valotaulupintaa suuntaansa kytketään käyttöön huomenna.

Noin 10 neliömetriä valotaulupintaa suuntaansa kytketään käyttöön huomenna.

Taulun vastuullinen toimittaja on alan johtaviin toimijoihin lukeutuva UPTO Oy Hämeenlinnasta. Etäohjattava Jumboscreen on määrä kytkeä käyttövalmiiksi huomenna. Kunnan liikennevirtojen kannalta keskeisimmällä paikalla sijaitseva, kaksipuoleinen led-taulu tavoittaa päivittäin vähän alle 10.000 ajoneuvon matkustajat.

Led-taulun mainokset ovat tyypillisesti 10 sekunnin still-mainoksia, mutta mainos voi sisältää myös liikkuvaa kuvaa tai koostua useammasta still-kuvasta. Lähilehti Hattulaan.fi on sopinut sisältö- ja markkinointiyhteistyöstä taulua ylläpitävän yhtiön kanssa. Tavoitteena on saada paikalliset uutiset ja mainokset ruudulle niin pian kuin mahdollista.

Juha Reinikainen

IMG_9672

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.