Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

Hattula kysyy hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä

Voisivatko autoilijat luopua esimerkiksi parkkipaikoista kevyenliikenteen edistämiseksi tai onko kodin ja koulun yhteistyössä petrattavaa?

Kysymyksiä löytyy laajalta skaalalta, kun Hattula kysyy kuntalaisiltaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Syyskuun 29. päivään asti avoinna oleva kuntalaiskysely on osa lakisääteisen hyvinvointikertomuksen tekemistä.

Kertomus kuvaa kuntalaisten hyvinvoinnin nykytilaa ja tarpeita sekä arvioi kunnassa toteutettuja toimenpiteitä.

Kyselyn tarkoituksena on kerätä kuntalaisten ajatuksia siitä, miten asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä voitaisiin edistää.

Kysely on sähköinen ja kyselyä pääsee täyttämään Hattulan kunnan world wide web -sivujen kautta.

Kyselyn usea kohta sivuaa polkupyöräilyä. Hattulasta käsin operoivan pyöräilykerho Tawast Cycling Clubin puheenjohtaja Minna Takala (vas.) sai äsken Harrasteriehassa esitellä muun muassa seudun pyöräilyreittejä.

1 kommentti

  1. Liisa Alastalo:

    Pyöräilytiet Parolan keskustassa pikkukaduilla puuttuvat. Käynti Hattulantieltä alikulkuteille Tallitielle sekä Juteinintielle esim. kaiteellisilla portaikoilla välttämätön mm. kaupassakäyntiä ja rautatieasemalle ja Juteinikeskukseen pääsyä varten. Hattulalta puuttuu puhelinluettelo.
    Atk- ja muuta digiasiointia on opastettava kirjaston tai vapaaehtoistoiminnan kautta. Sen puute on muodostanut kuilun ikäihmisten ja työikäisten välille. Sosiaalipalvelut ja vanhusten kirkolliset palvelut on keskitettävä Parolaan. Tai vaihtoehtoisesti asiointibussiyhteys Pappilanniemeen on käynnistettävä.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.