Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Hattulan Joulu kertoo lukiolaisten Cernin matkasta

Kansi 2015 Cern Globe TiedekeskusHattulan Joulu no. 27 on saatettu julkisuuteen. Parolan Lions Clubin lehti on yhdistyksen ponnistus niin kerätä kiinnostavia aiheita elämästä ja toimijoista kuin myös tietoa tästä päivästä.

Mukaan on saatu näkökulmaa ajankohtaiseen maahanmuuttoasiaan; kertojina niin majapaikan antaja kuin myös siirtolaisena seudulle asutettu. Idänkauppa on ollut monen tarinan lähde ja nyt on tarjolla veturikaupan ensiaskeleita.

Hämeenlinnan seudun lukioiden tieteentaitajat matkasivat Sveitsiin CERNiin ja matka oli monen nuoren ainutkertainen kokemus huippututkimuksesta. Paljon muuta ajatonta ja eläimellistäkin juttua löytyy uudesta Hattulan Joulusta.

Hattulan Joulua myydään Hämeenlinnassa Kirja & Idea –kaupassa ja Suomalaisessa Kirjakaupassa sekä Hattulassa Lakstedtin Puutarhassa, Mierolan Silta Cafessa, Niemelän Hautaustoimistossa, Parolan Kukkakaupassa, Lepaan Pikku-Akassa, Ravintola Rosollissa ja Valintatalossa.

Lehden tuotto käytetään lyhentämättömänä nuorten koulustipendeihin, harrastustukeen ja laitoksissa asuvien ikääntyneiden virkistykseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.