Sunnuntai 25.09.2022
Nimipäivät: Kullervo
Hämeenlinna
Pilvistä
9°C
Tuuli: 2 m/s NNE
 

Joulupuu on koristeltu lahjatempausta varten

Diakoni Sari Airola Hattulan seurakunnasta ja konttorinjohtaja Miika Koskinen Lammin Säästöpankista viimeistelivät maanantaina joulupuuta.

Diakoni Sari Airola Hattulan seurakunnasta ja konttorinjohtaja Miika Koskinen Lammin Säästöpankista viimeistelivät maanantaina joulupuuta.

Hattulan seurakunnan ja Lammin Säästöpankin yhteistyönä toteutettava Joulupuutempaus käynnistyy huomenna. Joulukuun 18. päivään asti kestävällä tempauksella halutaan tuoda joulumieltä vähävaraisille perheille.

Ideana on noutaa pankin Hattulan konttoriin pystytetystä kuusesta koriste, johon on kirjoitettu lahjansaajan ikä ja sukupuoli. Koristeen noutaja hankkii lahjan ja palauttaa sen joulupuun alle niin, että koristeessa ollut pakettikortti on kiinnitettynä lahjaan.

Toista kertaa järjestettävä tempaus sai viime vuonna suuren suosion.

– Viime vuonna kului neljä päivää, niin kuusi oli koristeista tyhjä ja saimme tuoda uusia tilalle, kertoo diakoni Sari Airola Hattulan seurakunnasta.

Koristeet on askarrellut seurakunnan maanantaipiiri, ja myös tänä vuonna on varauduttu siihen, että ensimmäinen erä kuuseen kiinnitettyjä koristeita voi loppua kesken. Pakettikortteihin kirjatut lahjansaajien iät vaihtelevat alle 1-vuotiaista lähes täysi-ikäisiin eli 17-vuotiaisiin.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.