Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 1 m/s EEL
 

Kunnanvaltuustolle esitetään 30-paikkaisen tehostetun palveluasumisen yksikön toteuttamista tilaelementein

Willa Katinalan valmistuminen vuonna 2015 ei lisännyt tehostetun palveluasumisen paikkoja kunnassa sillä uuteen yksikköön koottiin lakkautettujen yksiköiden asukkaita.

Hattulan hyvinvointilautakunta esittää kunnanvaltuustolle tehostetun palveluasumisen yksikön rakentamista tilaelementtitoteutuksella.

Ensimmäisessä vaiheessa yksikkö sisältäisi 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja hallintotiloja ja otettaisiin käyttöön vuonna 2022.

Hattulan ainoa tehostetun palveluasumisen yksikkö, 60-paikkainen Willa Katinala, on ollut koko ajan täysi.

Viime viikolta tälle päivälle siirretyn kokouksen esityslistalla on myös pykälä kunnan rakennusvalvonnan tason parantamisesta.

Tilanteeseen liittyy muun muassa keskeneräisten rakennuslupien suuri määrä johon liittyen kunta on teettänyt ulkopuolisen selvityksen.

Valtuustolle esitetään, että tilanteen edellyttämät jatkotoimet päätetään, kun raportin sisältö on analysoitu yksityiskohtaisemmin ja että teknisen johtajan ja rakennustarkastajan kuuleminen järjestetään ennen virkasuhteen jatkoa koskevia päätöksiä. Kyseiset virkamiehet ovat olleet virastaan pidätettyinä selvityksen ajan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.