Sunnuntai 25.09.2022
Nimipäivät: Kullervo
Hämeenlinna
Pilvistä
10°C
Tuuli: 2 m/s NNE
 

LIIVILAHJOITUS: Juteinikeskuksen ekaluokkalaisille turvaa liikenteeseen

Ykkösluokkalaiset saivat ylleen uuden uutukaiset heijastinliivit Juteinikeskuksen pihamaalla.

Ykkösluokkalaiset saivat ylleen uuden uutukaiset heijastinliivit Juteinikeskuksen pihamaalla.

Juteinikeskuksen 1.-luokan opettajan Jaana Heikkilän mukaan oppilaiden kulku kouluun on lähtenyt liikkeelle hyvin.

– Juteinikeskuksen ympäristön liikenneratkaisut ovat osoittautuneet viisaiksi ja lapset voivat turvallisesti tulla kouluun. Ensimmäisen päivän liikenneopastus ja Hattulantien varteen saatu uusi bussipysäkki auttavat osaltaan, Heikkilä sanoo.

Ykkösluokan oppilaille oli keskiviikkona jaossa vielä lisäturvaa, kun Hattulan Apteekki lahjoitti lapsille heijastinliivit.

– Pystytte kulkemaan turvallisesti pimeässäkin, kun se aika tänä syksynä ja talvena koittaa. On kunnia toivottaa teille turvallista ja kaikin puolin onnekasta koulutietä, apteekkari Terhi Vanhakylä sanoi.

Proviisori Saija Kinnunen (etualalla) ja apteekkari Terhi Vanhakylä kävivät tuomassa Hattulan Apteekin terveiset koululle. Liiviä pukemassa oppilas Ronja Myllyntausta ja vuoroaan odottaa Lotta Westersund.

Proviisori Saija Kinnunen (etualalla) ja apteekkari Terhi Vanhakylä kävivät tuomassa Hattulan Apteekin terveiset koululle. Liiviä vastaanottamassa ykkösluokkalainen Ronja Myllyntausta ja vuoroaan odottamassa Lotta Westersund.

– Nämä tulevat varmasti tarpeeseen meille kaikille, varsinkin kun osa pienistäkin kulkee koulumatkat pyörillä. Supertärkeää on laittaa sellaiset vaatteet ja heijastimet päälle, että näkyy, ja nyt teillä on sitä varten heijastinliivit, kiitteli opettaja Heikkilä.

Juha Reinikainen

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.