Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Parolan terveysaseman puhelinnumerot muuttuvat joulukuun 14. päivänä

Parolan terveysaseman ja fysioterapian asiakkaita palvellaan jatkossa yhdessä numerossa. Myös neuvolan ajanvarausnumero muuttuu. Aikoja ei varata enää omahoitajien, fysioterapeuttien ja terveydenhoitajien omista puhelinnumeroista.

14.12.2018 alkaen Parolan terveysaseman ja fysioterapian uusi yhteinen ajanvaraus- ja neuvontanumero on 03 254 3300. Neuvolan ajanvarausnumero on 050 509 1075. Ajanvaraus ja neuvonta on avoinna maanantaista torstaihin kello 8–16 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattoina kello 8–15.

Jatkossa hattulalaisilla on mahdollisuus asioida hoitajan ja lääkärin kanssa myös etävastaanotolla. Etävastaanotto on videopuhelu suojatun yhteyden kautta hoitajan tai lääkärin ja asiakkaan kesken. Vastaanottoa varten tarvitaan esimerkiksi kannettava tietokone, jossa on kamera ja mikrofoni.

Ensimmäisellä kerralla asiakkaan pitää tunnistautua palveluun pankkitunnuksilla tai erillisellä koodilla, jonka saa matkapuhelimeensa tekstiviestillä. Asiakkaalla on mahdollisuus saada ohjausta, neuvontaa ja hoitoa kotonaan.

Etävastaanotolla voi asioida joko ajanvarauksella tai ilman ajanvarausta osoitteessa https://fi.visibacare.com/pihlajalinna. Jos haluat varata ajan etävastaanotolle, voit soittaa terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumeroon, p. 03 254 3300. Ohjausta etävastaanoton käyttöön saa tarvittaessa puhelimitse ajanvaraus- ja neuvontanumerosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.