Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Pilvistä
18°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Politiikka: Keskusta selvittää uuden yhdistyksen perustamista Hattulaan

Keskustan Hattulan kunnallisjärjestön syyskokouksessa mietitään uuden pitäjäpaikallisyhdistyksen perustamista. Paikalle on pyydetty keskustan puoluetoimistosta asiantuntijaa selvittämään kokousväelle, mitä toimenpiteitä pitäjäpaikallisyhdistyksen perustaminen vaatii. Monissa Etelä-Hämeen alueen kunnissa on jo päädytty perustamaan tai jo perustettu pitäjäpaikallisyhdistys.

Hattulassa mietitään nyt asiaa, koska Hattulan alueella on monta pientä keskustan paikallisyhdistystä ja näiden toiminta on hiipunut. Ainoita toimijoita ovat oikeastaan kunnallisjärjestö ja keskustanaiset. Keskustan Etelä-Hämeen piirin syys- ja vuosikokoukseen saa Hattulan kunnallisjärjestö vain yhden edustajan ja Keskustanaiset toisen.

Jokaisella paikallisyhdistyksellä olisi mahdollisuus lähettää edustajansa kyseisiin kokouksiin, mutta edustajia ei vuosiin ole ollut. Näin äänestystilanteissa Hattulan ääni ei oikeastaan kuulu. Jos kunnassa olisi pitäjäpaikallisyhdistys, kokousedustajien määrä olisi aivan toinen.

Keskustan Hattulan kunnallisjärjestön syyskokous järjestetään Hattulapirtillä tiistaina 17.11. kello 18 alkaen. Samalla tilaisuudessa voi antaa myös evästystä Pirkko Lokinperälle, joka valittiin uutena edustajana Keskustan Etelä-Hämeen piirin piirihallitukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.