Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Valtuustolle esitetään Pappilanniemestä luopumisen valmistelua

Hattulan kunnanvaltuustossa on tänään esillä luopuminen Pappilanniemen kiinteistöstä. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kiinteistöstä luopumista aletaan valmistella heti. Taustalla on halu saada kunnan hallintopalvelut kuntalaisten kannalta helpommin saavutettaviksi ja Pappilanniemen kiinteistön käyttöön kohdistuvat muutokset.

Hattulan seurakunta on juuri näinä päivinä muuttamassa väliaikaisista tiloistaan Pappilanniemessä uuteen seurakuntataloon joka rakennettiin entisen srk-talon tontille Parolan keskustaan. Pappilanniemen kiinteistöön olisi myös lähivuosina tehtävä hintavia kunnossapitoinvestointeja.

Valtuuston esityslistalla on myös kaksi valtuustoaloitetta, joista toisessa käsitellään luottamushenkilöiden palkkionkorotuksia ja toisessa kunnan henkilöstön edustajan saamista kunnan johtoryhmään. Molemmat seikat on huomioitu myös tänään päätöksenteon alla olevassa kunnan udessa hallintosäännössä.

Lisäksi hyväksyttävänä on maapoliittisen ohjelman päivitys ja ensi vuoden päivämäärät kunnanvaltuuston kokouksille. Kunta aikoo jatkaa etäkokouskäytäntöjä niin kauan kuin poikkeuslaki on voimassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.