Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Ympäristöpalkintoa voi ehdottaa myös Hattulaan

Hämeenlinnan kaupungin ympäristö- ja rakennuslautakunta hakee ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajaksi vuonna 2016. Ympäristöpalkinto voidaan antaa Hämeenlinnan kaupungissa tai Hattulan kunnassa toimivalle yksittäiselle ihmiselle, yhteisölle tai yritykselle, joka on esimerkillisellä toiminnallaan edistänyt kestävän kehityksen toteutumista.

Vuonna 2016 ympäristöpalkinto myönnetään luonnonsuojelun ja/tai vesiensuojelun edistämisestä Luonto ja vesi -teemavuoden tavoitteiden mukaisesti.

Ympäristöpalkinto annetaan vuodeksi kiertopalkintona palkitun käyttöön. Vuonna 2015 ympäristöpalkinnon sai Kankaistenjärven suojeluyhdistys, joka on toiminut aktiivisesti ja määrätietoisesti Kankaistenjärven vesiensuojelun edistämiseksi.

Ympäristöpalkintoehdotuksen tulee sisältää esitys palkinnon saajaksi perusteluineen sekä ehdotuksen tekijä yhteystietoineen. Ehdotuksia voivat tehdä kaikki asiasta kiinnostuneet 15.5.2016 saakka Hämeenlinnan kaupungin viranomaispalveluihin osoitteeseen PL 84, 13101 Hämeenlinna tai sähköpostitse kirjaamo.ymparisto(a)hameenlinna.fi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.