Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

Lukiolaisten ruoanjakelu käynnistyy Parolassa huhtikuun 17. päivänä

Koulutuskuntayhtymä Tavastia haluaa olla tukemassa opiskelijoiden opintojen etenemistä ja helpottaa perheiden arjen sujuvuutta poikkeusaikana.

Tavastia aloittaa ruokajakelun Hämeenlinnassa Hattelmalantien kampuksella 16. huhtikuuta niille Tavastian ammattiopiston ja lukioiden opiskelijoille, joilla on oikeus maksuttomaan ruokailuun normaaliaikana.

Oikeus ei koske niitä, jotka ovat TJK:ssa (työpaikalla järjestettävä koulutus) ja saavat maksuttoman lounaan tai ruokarahan.

Ruoat on pakattu valmiiksi kasseihin, jotta jakelu sujuisi joustavasti, turvallisesti ja ekologisesti. Opiskelijoiden tulee tilata ruokakassi etukäteen Wilman kautta. Ravitsemispalveluiden henkilöstö ohjaa opiskelijoita mahdollisessa jonotuksessa ja ruokien turvallisessa jakelussa. Kassi lunastetaan opiskelijakortilla tai omalla nimellä.

Ruokakassi sisältää pääruoat: vaihtoehtoina on kasvisruoka tai niin sanottu tavallinen kouluruoka sekä tuorepaloja. Kassin sisältö on laktoositon, ja se riittää yhdelle henkilölle noin viideksi päiväksi.

Ruoan jakelu etäopinnoissa oleville lukiolaisille käynnistyy paikallisesti myös Parolan ja Lammin lukioissa. Opiskelijoiden tulee ilmoittaa ruokatarpeestaan Wilman kautta ja ruokaa jaetaan tilauksen etukäteen tehneille.

Parolassa ruoka noudetaan kerran viikossa koulun keskuskeittiöltä. Jakelu toteutetaan perjantaisin kello 11–13 alkaen perjantaina 17. huhtikuuta. Muutokset tilauslistaan tehdään maanantaisin, joten mukaan pääsee myös myöhemmin.

Lammin lukion ruokajakelu tapahtuu Konnarin koululta, jossa lukiolaisille jaetaan sama ruokakassi kuin perusopetuksessakin. Ruokajakelu alkaa keskiviikkona 15.4. Lisätietoja ruokapaketin sisällöstä, noutamisesta ja muista yksityiskohdista annetaan myöhemmin.

Opiskelijoita ja huoltajia on ohjeistettu ja ohjeistetaan ruokajakeluiden yksityiskohdista Wilmassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.