Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Moove haluaa pitää liikkujat kotikunnassa

Syyskuun alussa Ratatiellä avautuvan Moove Kuntokeskuksen yrittäjä Salla Huuskonen löysi yritykselleen sopivat tilat keväällä. Entinen tuotantotila Paloaseman nurkilla oli perusominaisuuksiltaan niin hyvä, että kunnostukset saadaan tehtyä noin kuukaudessa.

Moove Kuntokeskukseen tulee tila myös lapsille.

Moove Kuntokeskukseen tulee tila myös lapsille.

Kun muun muassa suihkutilat olivat valmiina ja ilmastointi ei vaatinut isoja uudistuksia, vei huhtikuussa alkanut lupaprosessi pidempään kuin tekniset muutostyöt.

– Monta tilaa ehdin vuoden aikana katsastaa ennen tätä. Idea oli alun perinkin, että yritys tulee nimenomaan Parolaan, Huuskonen sanoo.

Mooveen tulee laitepuolen lisäksi ryhmäliikuntatila, jota ohjattujen tuntien ulkopuolisina aikoina voivat käyttää kaikki kävijät. Tulevista ryhmäliikunnoista ainakin tankotanssitunnit ovat uutuus, jota Hämeenlinnan seudulla ei muilla kuntosaleilla ole juuri tarjolla.

– Itse tunnen yritysmaailmaa lähinnä mainonnan ja markkinoinnin näkökulmasta ja olen ainoastaan saliliikunnan harrastaja. Liikunnanohjaajamme ovat ulkopuolisia ammattilaisia, Hattulassa lähes koko ikänsä asunut Huuskonen sanoo.

Parolassa on Mooven avautumisen jälkeen kaksi kuntokeskusta.

– Tarjontamme on sen verran erilainen, että tavoite ei ole keskinäinen kilpailu. Jos vaikka saataisiin liikkujat pysymään kotikunnassa, yli 10 prosenttia hattulalaisista kuitenkin käyttää kuntosalipalveluja.

Salille tulee erillinen huone lapsiparkiksi ja sinne on ajatuksena koota myös lapsiryhmä jolle voitaisiin myös palkata hoitaja. Syyskuun 1. päivänä aukeavan Mooven tiloihin voi tutustua jo edeltävällä viikolla. Syyskuusta alkaen kuntokeskus on avoinna päivittäin kello 05–24.

– Nettipalvelustamme voi jo ennen syyskuuta ostaa kaiken sisäänpääsyyn oikeuttavaa ovikoodia myöten, Salla Huuskonen kertoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.