Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Myymälävarkaita ja epäilty huumerattijuopumus

Sunnuntaiaamuna kello 10.15 jäi Janakkalassa Helsingintiellä sijaitsevassa huoltoasemalla näpistyksestä kiinni 21-vuotias mies. Mies oli tuonut kassalle 8-packin olutta ja pyytänyt myyjältä vielä kolme askia savukkeita. Tuotteet saatuaan oli mies lähtenyt paikalta karkuun ja poistunut huoltoasemalta autolla. Partio tavoitti auton ja kiinniotti miehen asian selvittämisen ajaksi. Tuotteiden yhteisarvo oli noin 83 euroa. Mies on jäänyt vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 56 kertaa.

Kello 10.20 jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni kaksi alle 15-vuotiasta tyttöä, jotka olivat kumpikin yrittäneet anastaa pyjamahousut. Tytöt laittoivat housut reppuihinsa ja yrittivät poistua kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Vartija kiinniotti tytöt ja ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi jatkaa yhdessä lastensuojelun ja tyttöjen huoltajien kanssa asian selvittelyä.

Sunnuntaiaamuna kello 8.30 jäi Lahdessa Vapaudenkadulla sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä hieman yli 20-vuotiaat mies ja nainen. Mies ja nainen olivat keränneet yhteistuumin kaupasta erilaisia elintarvikkeita noin 20 euron arvosta ja ohittaneet kassalinjan maksamatta tuotteita.

Vartijan havaittua teon miespuolinen näpistelijä lähti kaupasta juosten karkuun, mutta nuoren miehen kunto ei riittänyt 100 metriä pidemmälle ja vartija kiinniotti miehen. Naisen hallusta löytyi myös turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumaavia lääkeaineita, joihin hänellä ei ole reseptiä. Naispuolinen näpistelijä on jäänyt vuoden aikana erilaisista omaisuusrikoksista kiinni 15 kertaa ja miespuolinen näpistelijä 12 kertaa.

Kello 13.25 aikaan poliisipartio pysäytti Lahdessa Uudessakylässä Arolantiellä pakettiauton tarkastusta varten. Pakettiautoa kuljettanut 30-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mieheltä löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä pieni määrä huumausainetta taskusta. Mies kuljetettiin verikokeeseen huumerattijuopumuksen varmistamiseksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.