Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Panssariprikaatin sotilasvala perjantaina Parolannummella ja Riihimäellä

Panssariprikaatin tammikuun 2017 saapumiserän sotilasvala ja -vakuutustilaisuus järjestetään perjantaina 17.2. kahtena erillisenä tilaisuutena. Elektronisen sodankäynnin keskuksen vala vannotaan Riihimäellä ja muiden joukkoyksiköiden tilaisuus järjestetään Parolannummella.

Parolannummen tilaisuuteen odotetaan useita tuhansia vieraita. Tilaisuus vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen Parolannummella ja sinne johtavilla teillä. Liikenteen ruuhkautumista on odotettavissa kello 14–15.30 ja illalla kello 18–19.

Parolannummella juhlallisuudet alkavat kello 15.30 Sotilasvakuutuksella. Katselmus, kenttähartaus ja sotilasvala Lippukentällä alkavat kello 16. Päätteeksi nähdään ohimarssi jalan. Sotilasvalan tai -vakuutuksen antaa yhteensä noin 1.120 alokasta. Omaisilla on mahdollisuus tutustua joukkoyksiköihin kello 17.30 alkaen. Tilaisuus on ohi kello 20 mennessä. Valatilaisuuden soittotoiminnasta vastaa Kaartin soittokunta.

Elektronisen sodankäynnin keskuksen sotilasvala järjestetään Riihimäellä perjantaina 17.2. Valan vannoo noin 115 alokasta.

Katselmus, kenttähartaus ja sotilasvala tapahtuvat Riihimäen vanhalla torilla kello 12 alkaen. Ohimarssi marssitaan Hämeenkadulla. Musiikista vastaa Kaartin soittokunta. Omaisille järjestetään kahvitilaisuus varuskuntaravintolassa. Tilaisuus on ohi kello 16 mennessä.

Sotilaspoliisi ohjaa liikennettä sekä Parolannummella että Riihimäellä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.