Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
16°C
Tuuli: 0 m/s EEI
 

Poliisilla perustehtäviä Hämeessä

Hämeen kentällä partioivilla poliisilla oli vuorokauden aikana hiukan alle 200 tehtävää. Liikenne, näpistykset ja pahoinpitelyt aiheuttivat poliisille valtaosan tehtävistä.

Riihimäellä Arolammintiellä, pysäytti partio kello 16.00 aikaan pakettiauton, jonka kuljettajalta puuttui vaadittava ajo-oikeus. Keski-ikäinen mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta seitsemän kertaa.

Riihimäellä Salpausseläntiellä rikottiin puolen yön jälkeen kerrostalon ulko-oven lasi potkimalla. Partion mennessä paikalle, näytti todistaja mihin asuntoon epäilty rikkoja oli mennyt. Partion selvittäessä asunnossa olevien kanssa asiaa, selvisi että ikkunan rikkoja oli käyttäytynyt asunnossa häiritsevästi ja hänet oli poistettu asunnosta. Noin 25-vuotias mies oli kuitenkin pyrkinyt palaamaan asuntoon ja rikkonut lasin. Mies oli poistunut tämän jälkeen paikalta. Partion ollessa vielä paikalla, tuli ikkunan rikkonut mies takaisin. Mies käyttäytyi edelleen agressiivisesti ja hänet toimitettiin poliisilaitokselle rauhoittumaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.