Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
8°C
Tuuli: 3 m/s WNW
 

Puolustusvoimien kesäkonsertit siirtyvät verkkoon

Puolustusvoimien kesäkiertueen korvaavat esiintymiset toteutetaan Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan verkkokonserttina ja Ilmavoimien Big Bandin youtube-tallenteena.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta valtaa kotikatsomot Tulikaste Live -verkkokonsertissa perjantaina kesäkuun 11. päivänä kello 18 alkaen.

Lähetyksessä kameroiden eteen astuvat Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri ja showband, jotka pääsevät pitkän ja hartaan valmistelun jälkeen näyttämään osaamisensa kaikelle kansalle.

Verkkokonsertti tarjoaa niin tuttuja kotimaisia biisejä kuin ulkomaisiakin kappaleita Suomen kovatasoisimpien nuorten muusikkojen esittämänä.

Tunnin mittainen verkkokonsertti toteutetaan Akun Tehtaan tiloissa ja tuotannosta vastaavat varusmiehet itse.

Ilmavoimien Big Bandin Summer Party 2021 -verkkotallenne solisteinaan Emilia Vihanto, Klaara Koivunen ja Iina Mutikainen kutsuu Puolustusvoimien tiedotteen mukaan tanssimaan, laulamaan mukana tai vähintään saamaan hymyn huulille. Konsertti on tallennettu Jyväskylässä Paviljongilla.

Tulikaste Live -verkkokonsertti on nähtävissä Varusmiessoittokunnan YouTube-kanavalla perjantaina kesäkuun 11. päivänä kello 18-19. Konsertti striimataan ja siitä ei jää tallennetta.

Summer Party 2021 -verkkotallenne julkaistaan perjantaina kesäkuun 18. päivänä kello 14 ja se jää Ilmavoimien Big Bandin youtube-kanavalle.

YouTube on internetissä toimiva, pääkonttoriaan Yhdysvalloissa pitävän Googlen omistama videopalvelu. Puolustusvoimien tiedotteessa ei pohdita, aiheuttaako kansallisen puolustuksen kannalta tärkeän aineiston uskominen vierasmaalaisen yrityksen haltuun turvallisuusriskiä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.