Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Pilvistä
13°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

Rattijuopumuksesta epäillyn autosta löytyi anastettua omaisuutta Lahdessa

Hämeen poliisin vuorokausi oli tehtävämäärältään melko rauhallinen. Tehtäviä kirjattiin vuorokauden aikana noin 150. Poliisia työllistivät kuitenkin muun muassa erilaiset liikenteestä aiheutuneet tehtävät.

Valtatiellä 12 Lahdessa tapahtui sunnuntaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa Tampereen suuntaan ajaneen henkilöauton perään kytketty perävaunu oli irronnut ja törmännyt kaiteeseen. Kaide ja perävaunu vaurioituivat, mutta irtoamisesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisin hyvin entuudestaan tunteman nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen varkauteen ja murtovälineen hallussapitoon Lahden keskustassa sunnuntai-iltana.

Partio havaitsi miehen taluttavan anastetuksi epäiltyä polkupyörää Matkakeskuksen läheisyydessä. Mieheltä löytyi murtovälineeksi soveltuvat pihdit.

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina Karistossa pakettiauton tarkastusta varten. Auton kuljettajaksi osoittautui hieman yli 30-vuotias nainen, jolla ei ollut auton kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia.

Nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Naisen kuljettamasta autosta löytyi kaksi anastetuksi epäiltyä polkupyörää ja anastetut rekisterikilvet. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja varkausrikoksista.

Poliisipartio pysäytti varhain maanantaiaamuna Lahden keskustassa henkilöauton, jossa oli kiinni anastetuksi ilmoitetut rekisterikilvet. Auton kuljettajaksi osoittautui kortiton nelikymppinen mies. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti sen sijaan osoittautui positiiviseksi.

Mies toimitettiin verikokeeseen rattijuopumusepäilyn vuoksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, näpistyksestä ja ajoneuvorikkomuksesta.

Valtatien 3 ja Lahdentien risteyksessä Riihimäellä tapahtui sunnuntai-iltana liikenneonnettomuus.

Moottoritieltä Lahdentielle ajaneen auton kuljettaja oli pysähtynyt stop-merkille, mutta ei ollut liikkeelle lähtiessään havainnut Lahdentietä vasemmalta lähestyvää henkilöautoa.

Lahdentietä ajanut henkilöauto oli törmännyt stop-merkin takaa tulleen henkilöauton kylkeen. Autoissa oli yhteensä neljä henkilöä, joista kolmelle aiheutui lieviä vammoja. Autot vaurioituivat törmäyksessä pahoin. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.