Lauantai 06.03.2021
Nimipäivät: Tarmo
Hämeenlinna
Pilvistä
-1°C
Tuuli: 4 m/s EL
 

Guns N’ Rosesin Kantolan konsertin liput menevät kuumille kiville

Live Nation Finlandin tiedottaja Maritta Kettunen ja Hämeenlinnan Kauppakeskus Linnaan nousevan Guns On The Rocks -näyttelyn rekvisiittaa.

Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1.7. konsertoiva Guns N´Roses täyttää naapurikylä Hämeenlinnan rokkikansasta. Maailman suurimman rokkikiertueen katsomoon haluavien kannattaa jo pitää hoppua.

– Odotamme 55.000 hengen yleisöä ja lippuja on myyty nyt jo 53.000. Lipun vielä haluavien kannattaa toimia nyt. On epävarmaa jääkö portille myyntiin lippuja, sanoo tiedottaja Maritta Kettunen Live Nation Finlandilta.

Tiedossa on kahden vuoden takaisen AC/DC:n vierailun suuruusluokan tapahtuma. Konserttikävijöiden parissa tehdyt kyselyt osoittavat, että konsertteja kokonaisuutena onnistuneena pitäneiden prosenttiosuus oli AC/DC:n yhteydessä 93 ja viime kesän Iron Maidenissa jopa 96.

– Näiden pohjalta on hyvä mennä eteenpäin. Kehitettävää on löytynyt lähinnä liikennejärjestelyistä ja opastuksista.

Kaupunki on tehnyt keskustan liepeille uutta parkkitilaa ja etelästä autolla Hämeenlinnaan saapuvat ohjataan rampille jo Janakkalassa josta kohti Kantolan autoparkkeja ajetaan pienempiä väyliä. Siinä esimerkkejä muutoksista.

Konserttialueelle taas on tehty uusi sisäänkäynti ja pääportin edustalle raivattu enemmän tilaa.

– Alueen rakennus alkaa jo ennen juhannusta ja purku on valmis 4. heinäkuuta, valottaa Maritta Kettunen.

Konserttikentälläkin on uutta:

– Myös takaosan rinnealue avataan yleisölle.

Guns N´ Roses -konsertti on poikinut myös aiheeseen liittyvää oheistarjontaa.

Kaupungin keskustassa, Kauppakeskus Linnassa avautuu 30.6. ”Guns on the Rocks – Rock´n´Roll Exhibition” -näyttely, joka valottaa aikamme suurimman rock-yhtyeen profiilia keräilijän näkökulmasta.

Esillä on häkellyttävä määrä tallenteita ja esineistöä, joka kytkeytyy GNR:n ja sen keskeisten jäsenten tekemisiin. Bändin käsittämätön kaupallinen menestys on saanut myös oheistavaratuotannon käymään ylikierroksilla 80-luvun lopulta alkaen ja nähtävillä onkin runsas otos virallisesta fanitavarasta bändipaitoineen ja esineistöineen.

”Guns on the Rocks – Rock´n´Roll Exhibition” -näyttely toteutetaan yhteistyössä Linnan Kehitys Oy:n kanssa. Näyttely on avoinna Kauppakeskus Linnassa (Raatihuoneenkatu 12, Hml) 30.6. – 9.7. päivittäin kello 11–18 ja sisäänpääsy on ilmainen.

(Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.