Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Selkeää
30°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa etsitään Marja-Leenaa

Mitä kuuluu Marja-Leena? -musiikkikomedia nähdään tulevana kesänä Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

– Auringon ilmestyttyä näkyviin ja kesän kolkutellessa ovia, kesäteatterin lipunmyynti on hiljalleen vilkastunut, kertoo kesäteatterin toimistolta Jaana Jokisalo hymyssä suin.

Asiakkailta saadun palautteen mukaan kesäteatteria odotetaan jo kovasti reilun parin vuoden kotioloihin painottuvan elämän jälkeen.

Mikko Kivisen ja Otto Kanervan kirjoittama näytelmä pohjautuu Leevi and the Leavingsin kappaleisiin. Näytelmän päähenkilö tajuaa, että on koko elämänsä kaivannut nuoruuden rakastettuaan.

Hän päättääkin etsiä Marja-Leenan käsiinsä ja niin alkaa seikkailu halki kesäisen Suomen. Kesäteatterin lehtereillä aivan taatusti riittää naurua ja hihittelyä, kun esitys johdattaa kesäteatterivieraat uskomattomiin käänteisiin ja käsittämättömiin tilanteisiin.

Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään upeasti laulava näyttelijäkaarti. Tarinan päähenkilöä esittää Janne Raudaskoski. Muissa rooleissa nähdään Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen.

– Mitä kuuluu Marja-Leena on hyvän mielen pläjäys joka kannattaa tulla katsastamaan kauempaakin. Ja ihanaan Hämeenlinnaanhan on lyhyt matka mistä vain! Tervetuloa, me odotamme jo innolla, sanovat näyttelijät melkein yhteen ääneen.

Esityksen ensi-ilta on 29.6.2022 ja kesän viimeisestä näytöksestä päästään nauttimaan Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin kokonaan katetussa katsomossa 13.8.2022. Liput myy Ticketmaster.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.