Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Hattula-Päivät käyntiin keskiviikkona

Hattula-Päivillä on tänä vuonna esillä iittalalaista taidetta. Hattulalaisen Josef Tommisen veistos Kuumatami oli esillä vuonna 2016. Kuva: Piela Auvinen.

Hattula-Päivät 2019 avataan keskiviikkona 5.6. Iittalan taiteilijoiden näyttelyllä kello 17.30, josta on hyvä jatkaa kello 18 Retee-Goodmanin konserttiin. Säästä riippuen konsertti on joko Juteinitalon pihamaalla tai Juteinitalon Jaakonsalissa.

Kokoonpanossa soittaa muun muassa Ari Lahti, joka on 80-luvulla soittanut itsensä Irwinin kanssa lähemmäs tuhat keikkaa, ja on lupaillut konserttiin myös jotain Hattula-speciaalia.

Luvassa torstaina on myös niin taikurikoulua kello 10–14 kuin Urheilutietäjä-visaakin kello 17. Visan vetää moninkertainen Kanta-Hämeen Urheilutietäjä-visan voittaja Atte Peltola.

Visan jälkeen kello 18 pitkäaikainen urheiluvaikuttaja, nykyisin Hattulassa asuva Tapio Suominen kertoo urastaan ja elämästään, jonka jälkeen jaetaan urheilutietäjä-visan palkinnot.

Perjantaina kello 17 Jaakonpuistoon levittäytyy MLL:n Perhepiknik, joka järjestetään nyt toisen kerran.

Samana iltana kello 18 Hattulan Pyhän Ristin kuoro esittää ja laulattaa musiikkia Hattulan kirkossa. Tapahtuma on saanut nimen DING DONG DING ja ennen ja jälkeen musiikki-illan on luvassa kirkonkellojen soittoa keski- ja eteläeurooppalaiseen tapaan.

Lauantaina Juteinitalon ympäristössä vietetään toripäivää ja kello 16 Mierolan satamassa ihaillaan Flyboard-näytöstä. Lauantaina on ohjelmaa myös Parolan ulkopuolella muun muassa Koski-Hyrvälässä ja Sirkku Rahunen-Ahtilan kotiateljeessa on avoimet ovet kello 13–17 osoitteessa Merven kylätie 49.

Sunnuntaina vuorossa on Lasten aamu Mierolan Siltacafessa kello 10–13. Hattulan avoimet golfmestaruudet ratkotaan kello 9 alkaen Hattula Golfissa ja kello 13–16 risteillään Vanajavedellä kulttuurin merkeissä kotiseutuneuvos Erkki Ulamon johdolla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.