Maanantai 15.04.2024
Nimipäivät: Linda, Tuomi

Tuuli:
 

Hattulan kirjaston tapahtumalauantaissa teemana yhdessä lukeminen

Hattulan kirjasto järjestää syksyn kolmannen tapahtumalauantain lauantaina marraskuun 12. päivänä kello 10–15. Teemana on Luetaan yhdessä. Heti kun kirjasto avautuu, ohjelmassa on päivän ensimmäinen satutuokio. Myös cheerleadingjoukkue Hct Babybombsien pitämä kahvila avautuu heti kello 10 ja on avoinna tapahtuman loppuun saakka.

Saattavatpa tytöt intoutua pieniä akrotemppujakin kirjaston asiakkaille esittelemään. Luvassa on ainakin kahvia, mehua, mokkapaloja ja kuppikakkuja, joten tervetuloa herkuttelemaan. Kertyneen tuoton joukkue käyttää kisamatkoihinsa. Maksuna kahviossa käy käteinen tai Mobilepay.

Kello 11–12 on luvassa Super-Samin liikunnallinen tuokio kaikenikäisille, joten tervetuloa mukaan menoon niin lapset, mummot, kummit kuin ihan kaikki muutkin. Super-Sam on Suomen ensimmäinen supersankari, jonka päätyönä on olla supersankari.

Kello 13–14 Jaakonsalissa kuullaan lastenkirjallisuuden asiantuntija Päivi Heikkilä-Halttuselta, miksi lukeminen on tärkeää ja kannattaa ottaa mukaan perheiden yhteiseen ajanviettoon. Hän
taustoittaa varhaisen perhelukemisen iloja ja hyötyjä sekä antaa vinkkejä perhearkeen siinä, kuinka tukea pikkulasten ja alakoululaisten kiinnostusta kirjoihin ja kieleen. Luennon ajaksi on järjestetty lastenhoito.

Kello 14–14.30 on päivän toisen satutuokion vuoro. Päivän aikana voit myös pelailla kirjaston tiloissa kiertelevää, upouutta, Hattula-aiheista, elävää noppapeliä, vierailla kirjaston pihassa Kirjastoauto Liliuksessa tai hengailla ja lainata kirjoja, lehtiä ja muuta aineistoa ihan muuten vaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.