Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Hauhon musiikkijuhlat soi Hattulassa

Heinäkuun 5.–8. päivänä järjestettävät Hauhon musiikkijuhlat tekee taas visiitin Hattulaan, kun Hattulan kirkossa esiintyy perjantaina 7.7. kello 19 BHO-pianotrio eli Emma Vähälä, viulu, Sennu Laine, sello ja Mika Rännäli, piano.

Konserttiin on vapaa pääsy mutta järjestelyjä voi tukea hankkimalla käsiohjelman 15 euron hintaan. Trion ohjelmisto on Dmitri Šostakovitš: Pianotrio no. 1, op. 8, c-molli, Paul Juon: Sarja pianolle, viululle ja sellolle op. 89 ja Johannes Brahms: Pianotrio no. 1, op. 8, H-duuri.

Juhlilla musiikkia kuullaan perinteisen ennakkoluulottomasti kolmelta vuosisadalta neljässä konsertissa aina Ruotsin hovissa vaikuttaneesta Joachim Eggertistä Stanley Kubrickin suosikkiin ja Unkarin kommunistihallinnon kieltämään György Ligetiin.

Hahkialan Uiskolassa Hauholla on lauantaina 8.7. kello 13 myös mahdollisuus kahvin äärellä tutustua valittuihin taiteilijavieraisiin kuten Eriikka Maalismaahan. Konsertit järjestetään Hämeenlinnan, Hauhon ja Hattulan kirkoissa sekä ensimmäistä kertaa funktionalistisen Hämeenlinnan linja-autoaseman tiloissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.