Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Hyvinvointipäivä: Syyskuussa avautunut Moove löysi asiakkaansa

Hattulassa vietetään tänään keskiviikkona Hyvinvointipäivää, jonka yksi huipentuma on Juteinitalolla kello 18 alkava Jutan ja Vertin luento. Moove Kuntokeskus tarjosi kahvia, opastusta kuntoilun aloittamiseen ja demotunteja jo puolilta päivin alkaen ja Parolan Kuntoklubi illansuusta iltaan.

Juteinitalolle pystytetään illaksi liikunta-alan toimijoiden esittelypisteitä.

Moove Kuntokeskuksen Ski Ergo -laitteella kelpaa valmistautua lumien tuloon, iloitsee yrittäjä Salla Huuskonen.

Moove Kuntokeskuksen Ski Ergo -laitteella kelpaa valmistautua lumien tuloon, iloitsee yrittäjä Salla Huuskonen.

Mooven yrittäjä Salla Huuskonen emännöi salillaan vapautuneen oloisesti. Kolmatta kuukautta toiminnassa oleva sali on löytänyt kävijöitä odotetusti niistä hattulalaisista, jotka aiemmin asioivat Hämeenlinnassa.

– Paljon on myös tullut aivan uusia harrastajia, kun lähelle avautui uusi sali, kertoo Huuskonen.

Iltojen pimetessä yhä useampi liikkuu sisällä, vaikka alkutalvi onkin ollut lauha. Urheilun ystävälle hyvä idea voikin olla lahjakortti, jonka voi käyttää haluamaansa toimintaan. Vaikka tilat ja laitteet ovat uudenkarheat, kertoo Huuskonen, että salilla kävijät eivät kaipaa taikatemppuja tai ylikonseptointia, vaan ennemminkin tavallista jumppaa.

– Vuoden 2016 kalenterimme kaikki jumpat ovat itse räätälöityjä. Syksyn ajan olemme kuulostelleet toiveita ja signaali on, että mitään liian monimutkaista ei haluta.

Mooven valikoimista löytyy tankotanssia, ryhmäliikuntaa, kuntojumppaa, seniorijumppaa, äiti-lapsi -jumppaa, foam roller -tunteja, toiminnallista harjoittelua ja reisivatsapakarajumppaa. Ja tietysti mahdollisuus myös vapaaseen tai ohjattuun saliharjoitteluun.

– Paljon on niitäkin, jotka osaavat harjoitella itsenäisesti, mutta yhä enemmän myös niitä, jotka käyttävät personal trainerin palveluja. Silloin päästään hyvin alkuun ja motivoihan se enemmän myös lähtemään liikkeelle, jos on ohjaukset sovittuna.

Aamuviidestä puoleen yöhön asti avoinna oleva sali on käytössä käytännössä koko aukioloaikansa.

– Aivan nyt lyhyen ajan sisällä asiakkaita on alkanut käydä ympäri päivän. Myös lapsiparkkimme on ollut kovalla käytöllä, Salla Huuskonen sanoo.

Aktiivisimmille lapsille on myös tarjolla muutakin kuin parkkipaikka.

– Ensimmäinen lasten tankoakrobatiaryhmä aloitti jo, ja lapset ovat nauttineet siitä aivan huikeasti.

Opastusta kuntoilun aloittamiseen Hattulassa 18.11.:

  • Parolan Kuntoklubi klo 16.30–20
  • Moove Hattulan Kuntokeskus klo 12–20
  • Juteinitalolla Jutan ja Vertin luento klo 18–20

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.