Sunnuntai 13.06.2021
Nimipäivät: Raili, Raila
Hämeenlinna
Selkeää
17°C
Tuuli: 6 m/s PL
 

ILMOITTAUTUMINEN ALKOI: Nyt haetaan viidettä Reska-tyttöä!

Veera Mäkelä on Reska-tyttökisan pääorganisoija ja finaalin juontaja.

Rento, rempseä, puhelias, tulee kaikkien kanssa toimeen. Muun muassa näitä ominaisuuksia osallistujilta kaipaa viidettä kertaa järjestettävän Reska-tyttökisan vetäjä Veera Mäkelä, joka myös juontaa finaalin Kauppapaikka Tavastilassa Hämeenlinnan Kaupunkikeskustan Pimeän kaupan illassa syyskuun 29. päivänä.

Reska-tyttökisa on Hämeenlinnan ja lähialueiden neidoille suunnattu kisa, jossa siis haetaan perinteisten malli- tai missiominaisuuksien lisäksi kykyä vaikka hypätä juontokeikalle – ja Veeran juontajakumppanina finaalissa on vuoden 2016 Reska-tyttö, Jenna Holma.

Mutta myös kuvauksellisuudelle annetaan 5-vuotiskisassa oma asemansa.

– Tänä vuonna valitaan Reska-tyttö, Yleisön Suosikki ja lisäksi Kuvauksellisin tyttö, paljastaa Veera.

Kisaan mukaan haluavat voivat laittaa postia veera.makela89(a)gmail.com elokuun 20. päivään mennessä. Luvassa on 5-vuotisjuhlan arvoiset palkinnot ja tietysti ruhtinaallisesti kokemusta missi- tai malliuralla eteenpäin haluaville.

– Oma yli 10 vuoden kokemus kilpailuista on antanut sopivaa rohkeutta ja itsevarmuutta, mitä haluaa jakaa eteenpäin ja tsempata muita, kertoo Veera omista tunnelmistaan.

– Sain aikanaan arvokasta ulkopuolista apua ja tukea ja sitä haluaa jatkaa perinnettä. Toki motiivina järjestelyille on myös päästä itse pitämään yllä esiintymiskykyä juontamisen kautta ja samalla päästä tutustumaan uusiin, ihaniin ihmisiin, hän jatkaa.

Tuomaristossa on tuttuun tapaan, muoti- ja mallimaailman sekä kauneuden asiantuntemusta ja lisäksi median edustus.

Finaali järjestetään nyt kolmatta kertaa Tavastilassa, jonka yhteistyöhalu ja finaalien tunnelma on ollut loistava. Tänä vuonna tapahtumaa on vielä tarkoitus tiivistää niin, että yleisö näkee kaikki finaaliesiintymiset ja palkitsemiset samalla kertaa, ilman taukoja.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.