Sunnuntai 14.04.2024
Nimipäivät: Taito

Tuuli:
 

Jäätelöjuoksuun osallistui ennätykselliset yli 200 lasta

Jäätelöjuoksuissa oli taas suuren urheilujuhlan tuntua.

Hattulan jäätelöjuoksu juostiin Parolan keskuskentällä jälleen sunnuntaina 28.8.2022. Hattulan jäätelöjuoksua on järjestetty yli 30 vuoden ajan ja tänä vuonna tapahtumaan osallistui ennätysmäärä lapsia. Niko Kapasen kentän leikkipiste oli ahkerassa käytössä ennen kilpailun starttia ja Laulaisten pihattotallin talutusratsastuspisteelle oli lähes jatkuva jono.

Juoksumatkat olivat yksivuotiaista lähtien aina seitsemänvuotiaisiin saakka. Nuorimmat osallistujat juoksivat 10 metrin matkan, 2-vuotiaille matkana oli 20 metriä ja niin edelleen. Seitsemänvuotiaat kisaajat juoksivat kuitenkin koko ratakierroksen yleisön hurratessa. Jokainen juoksija palkittiin jäätelöllä, joka maistui erityisen hyvältä lämpimänä päivänä.

Varsinaisen jäätelöjuoksun jälkeen kisattiin vielä kenttälajeissa. 6- ja 7-vuotiaat lapset hyppäsivät pituutta ja 3–5-vuotiaille lajina oli pallonheitto. Kilpailijoiden joukosta bongattiin myös nousevia kykyjä, joiden suorituksista saamme kenties tulevaisuudessa lukea urheilusivuilta. Osallistujat saivat kaulaansa mitalit, joita esiteltiin ylpeinä kannustusjoukoille.

Jäätelöjuoksun järjestivät Hattulan kunta ja Parolan Visa ry.

Mareena Laine

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.