Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Juteinikeskuksessa tiistaina omaishoitajaviikon tapahtuma

Viikko 48 on valtakunnallinen omaishoitajien viikko. Viikon teema on näe, huomaa, kuule. Viikon aikana Omaishoitajille järjestetään erilaisia tapahtumia ja luentoja myös Hattulassa ja Hämeenlinnassa.

Tiistaina marraskuun 26. päivänä kello 17 Lakitoimisto Kumpuvuoren Jukka Kumpuvuori luennoi vammaisoikeuksista Juteinikeskuksessa, Opintie 2, Parola. Luennon järjestävät Hattulan, Hämeenlinnan, Janakkalan vammaisneuvostot ja Hattulan verkosto yhdessä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, jotka kokevat tarvitsevansa apua vammaisoikeuksissa.

Luennolla nimeltä Vammaisoikeuksien ajokortti käydään läpi oikeusjärjestyksen perusteita ja muita vakioteemoja sekä keskustellaan paikallisesta tilanteesta ja osallistujien omista kysymyksistä. Tilaisuus alkaa kello 17 kahvilla ja luento alkaa kello 17.30. Luento kestää noin kaksi tuntia ja päättyy viimeistään kello 20. Tilaisuus on esteetön.

Samana päivänä kello 10-13 on Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajien Tiistaikahvilassa (os. Kirkkorinne 4, Hml) avoimet ovet. Kahvitellessa pääsee tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Tarjolla on myös ajankohtaista tietoa omaishoitajuudesta ja mahdollisuus testata, olenko minä omaishoitaja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.