Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

KEVÄTRIEHA: Silta Cafe toivottaa juhlijat tervetulleiksi lauantaina

– Kauhee kuntoilu, kun kävelee Mierolaan kahveelle.

– Tai jäätelölle!

Keskiviikkona Silta Cafen terassin auringonpaisteesta ja kahvilan antimista nauttimaan saapuneen pariskunnan sanailu kertoo, että tunnelma on kevään edetessä Mierolassa kohdallaan lauantaista kevätriehaa varten.

Mierolan Silta Cafen henkilökuntaan kuuluva Mirja Uusi-Illikainen kollegoinene on valmiina vastaanottamaan kevätriehalaiset. Nälkäänsä voi luonnonkunissaa maisemissa sammuttaa esimerkiksi vuohenjuustopurilaisella.

Mierolan Silta Cafen henkilökuntaan kuuluva Mirja Uusi-Illikainen kollegoineen on valmiina vastaanottamaan kevätriehalaiset. Nälkänsä voi luonnonkauniissa maisemassa sammuttaa esimerkiksi kuvan vuohenjuustopurilaisella.

– Kaikki ovat tervetulleita ja odotamme paikalle taas paljon väkeä nauttimaan ohjelmasta. Myös iltatapahtumaan on vapaa pääsy, sanoo ravintoloitsija Piia Parri.

Kahvilan ja Hattulan Yrittäjien järjestämä tapahtuma alkaa kello 13. Monipuolinen ohjelma sisältää muun muassa kilpailuja niin lapsille kuin aikuisillekin, poniratsastusta ja meripelastajien esityksen.

– Illalla ohjelmassa on telttatanssit karaoken tahdissa lämmitetyssä teltassa, Parri kertoo.

Mierolan kevätrieha la 16.4. klo 13–01.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.