Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Kiitos!

Hattulan kunta järjesti jälleen suuren suosion saavuttaneen jäätelöjuoksutapahtuman 1–7-vuotiaille sunnuntaina 27.8.2023. Parolan urheilukentällä oli suuren ja erityisesti iloisen urheilujuhlan tunnelma. Nuorimmat osallistujat olivat syntyneet vuonna 2022.

Vuosien mittaan tapahtumasta on tullut tunnettu ja arvostettu perinne, osa hattulalaista yhdessäoloa, joka kokoaa useita sukupolvia hienoon tapahtumaan. Aikoinaan itse lapsena osallistuneet tulevat nyt kannustamaan omia lapsiaan. Tänä vuonna juoksuun osallistui 240 lasta ja kannustusjoukot mukaan laskien kentällä oli noin 700 ihmistä.

Mikään tapahtuma ei synny itsestään, vaan se vaatii yhteisiä ponnisteluja. Tänäkin vuonna liikuntapalvelut toimivat tapahtuman pääjärjestäjänä, mutta saivat arvokasta tukea monilta tahoilta. Esimerkiksi kunnan varikko valmisti urheilukentän juoksukuntoon ja Parolan Visan T13-joukkue vanhempineen auttoivat muissa järjestelyissä.

Tietysti yleisöä unohtamatta, joka kannusti ansiokkaasti. Kentällä näkyi vain iloisia hattulalaisia.

Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille ja erityisesti jäätelöjuoksijoille, jotka todistivat, ettei voitto ole pääasia, vaan osallistuminen sekä toisten kannustaminen. Otetaan mallia jäätelöjuoksijoilta ja kannustakaamme positiivisesti toisiamme, niin meillä kaikilla on hauskempaa!

Ohessa muutamia tunnelmakuvia.

Hattulassa 28.8.2023,

Pekka Järvi

Kunnanjohtaja

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.